Stroški pošiljanja

Cena za neomejeno število artiklov po vsej Sloveniji znaša 4,00€ skupaj s stroški odkupnine. Ob dostavi je možno tudi plačilo s plačilnimi karticami (v tem primeru stranka plača provizijo za kartično poslovanje). Brezplačna dostava je pri nakupu nad 60 evrov (velja samo za Slovenijo).


Neprevzem pošiljke

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru in so po preteku čakalnega roka na prevzemnem mestu, ki vam ga sporoči GLS (3 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe.

Stranka je dolžna prevzeti paket ali na svojem naslovu ali na prevzemnem mestu, ki ga določi GLS kurir! Če je stranka navedla naslov dostave in v trenutku, ko je kurir pošiljko dostavil na naveden naslov, stranke na tem naslovu ni bilo je stranka sama odgovorna za prevzem paketa na prevzemnem mestu.

Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, za kar mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe - naročila ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje.

Stroški neprevzema paketa znašajo 19,76€ (za vsako naročilo posebej)